Een eerlijke kans krijgen. Bestaat dat nog?

Een stukje historie en jou toekomst?
Krijg je een tweede kans na een traumatische ervaring? Het antwoord is (mede uit eigen ervaring....) JA. JAHA!!!!. Ik als gewezen arbeidsgehandicapte weet waarover ik praat. Samen met een paar mensen, die traumatische ervaringen hebben opgepakt als kans om het leven totaal te veranderen, hebben we de krachten gebundeld en kunnen we weer en opgetogen van het leven genieten.


Wat doen we voor jou?
Bij ons krijg ook jij ondersteuning in het aanpakken van kansen en hoef je het niet alleen te doen. Dat was ook de insteek toe we Stichting Aangenamer Leven begonnen. Mensen met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt, handicap of beperking een steuntje in de rug te geven.

De overheid stimuleert mensen voor zichzelf te beginnen.
Er worden subsidies verstrekt die, HOE GOED OOK, helaas soms geen of weinig soelaas bieden. Dat is spijtig. Wij hebben inmiddels zelf enkele mogelijkheden ontwikkeld waarbij arbeidsgehandicapten op korte termijn hun eigen broek op kunnen houden en dit alles zelfs in bijna 100% van de gevallen zonder subsidies en overige stimuleringsmaatregelen van de overheid. Sommige stimuleringsmaatregelen werken niet altijd of kunnen niet werken omdat er tegenstrijdigheden ontstaan in het overheidsapparaat.
Het kan resulteren dat bij een poging tot verzelfstandiging als eerste de uitkering WAO, WAZ, WAJONG, WW of andere inkomstenbron wordt stopgezet. Uitkeringsgerechtigden weten dit vaak uit ervaring en zijn daardoor soms geneigd om kopschuw stil in een hoekje te blijven zitten zodat de uitkering niet in gevaar komt. Dit is uitermate triest omdat de mogelijkheden van de betreffende persoon daardoor helaas niet worden benut en mensen daardoor niet (meer) tot ware bloei kunnen komen.

Het kan dus wel
Wij bedachten een methode, waarbij je ook als arbeidsgehandicapte bijna direct de eigen mogelijkheden kunt ontplooien en direct meedoen in een sociaal, economische en maatschappelijk proces die het leven en de wereld aangenamer maakt. Dat is natuurlijk prachtig......maar....je moet er natuurlijk wel wat voor doen!!!!!! Uiteindelijk zul je zelf de inspanning moeten leveren, waarbij wij als ervaringsdeskundigen je dat spreekwoordelijke steuntje in de rug geven.

Welkom in de Wereld van Aangenamer Voordeel
De wereld waar iedereen recht heeft op goede beloning, kwaliteit, service, kortingen en ook nog steun verleent aan bedrijven, instellingen en initiatieven die de wereld (nog) aangenamer maken. Ben jij ook geïnteresseerd in wat wij bieden? Zoek jij ook naar een eerlijkere manier om revenuen en mogelijkheden te verdelen? Wil je betere kansen en een prettigere werksfeer, minder uren werken voor hetzelfde of zelfs meer geld? Het kan!! Het balletje ligt bij jou!!. Informeer eens naar de mogelijkheden. Neem gerust contact met mij of één van mijn collega’s op en laat ons het eens gewoon eens goed uitleggen. We doen het graag. Tot ziens (toekomstige) collega.

Groet,
Joep Noordman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten