Aangenamer - Visie - Doelstelling - Missie

De Wereld van Aangenamer
Aangenamer Voordeel draagt bij aan de principes en uitvoering van Wereld van Aangenamer. Het is meer dan een adviescentrum dat uw belang behartigt en winst expliciet uitdrukt in geld. Er is meer. Aangenamer Voordeel combineert  uw belang met het gedachtegoed van Stichting Aangenamer Leven.

Aangenamer Leven
Naast morele en feitelijke bijdrage die aangesloten ondernemers leveren aan 'wereldverbetering en bewustwording', wordt door Aangenamer Voordeel minimaal 10% van de revenuen ter beschikking gesteld aan Stichting Aangenamer Leven.


Stichting Aangenamer Leven en haar werk
Stichting Aangenamer Leven komt -belangeloos en als volledig 100% ANBI- op voor mensen met een handicap, beperking en/of slachtoffers van levensbepalende ziekte of gebeurtenissen. Dit doet Stichting Aangenamer Leven door zowel morele als tastbare hulp te verlenen. Zie ook de site: Aangenamer Leven.
De stichting wordt daarin gesteund door de bijdrage die zij mag ontvangen van leden en sympathisanten.

Bewustzijn.
De bijdrage die Aangenamer Voordeel levert is een aanmerkelijke meerwaarde om de plannen en doelstellingen van Stichting Aangenamer Leven daadwerkelijk te realiseren. De doelstelling, visie en missie van de aangesloten ondernemers binnen Aangenamer Voordeel behelst een groot en uitgebreid geheel dat belang van de cliënt en belang van mensheid omvat. Een belang dat naadloos aansluit bij het gedachtegoed van Stichting Aangenamer Leven. We zijn binnen Aangenamer Voordeel ons terdege bewust dat we samen pas echt van de voordelen kunnen genieten als we die delen en vermenigvuldigen. Dit is één van de kernwaarden van Stichting Aangenamer Leven en dat omarmen en steunen we.Verbeter de wereld.....

Meer weten over de bedrijvigheid van de Wereld van Aangenamer: Aangenamer
Meer weten over werkzaamheden van Stichting Aangenamer Leven: Aangenamer Leven
      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten