Review van Euphony.

Uw keus voor Telecommunicatie en Energievoorziening.
Euphony Review van 8 september 2010

Algemene indruk                       *****
Leiderschap                              *****
Communicatie                          *****
Integriteit                                  *****
Verlenen van ondersteuning      *****
Goed bedrijf                             *****


Euphony Benelux NV, gevestigd in België (Hoofdkantoor) en Nederland, helpt 860.000 bedrijven en particuliere klanten elke dag geld besparen.

Euphony helpt met het besparen van geld op een reeks van innovatieve internationale producten. Deze producten bestaan onder andere uit een vaste telefoonlijn verbinding, Mobiele Telefonie, VoIp, Breedband, Groene Energie en Credit Cards.

Euphony is sinds maart 2001 actief en Nederland en België en biedt telecommunicatie en energie tegen concurrerende prijzen aan zowel de consumenten als aan bedrijven.

In januari 2010 is Euphony Benelux NV ontstaan door het uitkopen van het management. Het bedrijf heeft een solide winstopbrengst Ebidta (de winst vóór de aftrek van de rentelasten , belastingen , afschrijvingen en amortisatie).

Frank van der Wege (CEO), Koos de Vink (Investeerder) en de Barclays Bank zijn de nieuwe eigenaren.

Euphony verkopers zijn solide partners zoals Verizon, KPN, Greenchoice Energie, Mobistar, Luminus en Aspire.

Euphony Benelux NV heeft kantoren in Antwerpen, Naninne (België) en Nieuwegein. Euphony heeft 150 personeelsleden een netwerk van rond de 5.500 onafhankelijke Business Consultants. In België is Euphony de officiële sponsor van de 1ste League Voetbalclub KRC GENK en in Nederland is Euphony de officiële sponsor van de gehele 1ste Divisie Voetbal Jupiler League.

De jaarlijkse omzet van het bedrijf wordt geschat op € 80 - € 90 miljoen.

Mocht je willen besparen op je energie en je telefoonrekening dan kan Euphony een geweldige keus zijn. Euphony heeft een Direct Selling Compensatie plan, waar je over je team tot wel 10 niveaus diep betaald wordt. Als je van Direct Selling en Telecommunicatie en Energie houd dan is het een goed idee om deze zakelijke mogelijkheid eens grondig te onderzoeken.

BRON: http://www.businessforhome.org/2010/09/euphony-benelux-review/

Aangenamer Voordeel biedt meerdere voordelen op het gebied van telecommunicatie. Binnen zeer afzienbare tijd kunt u ook bij ons terecht voor een aanbod van andere mobiele telefonie leveranciers, al dan niet met een nieuwe telefoon of andere speciale aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten