Ook Ambassadeurs Worden?

Beleef je je angsten òf

Het leven flitst voorbij.

Wat doe je met je leven?

Hoe wil je echt (be)leven?

beleef jij je dromen?



Gewoon een paar vragen die bij jou, mij, ons allemaal opkomen doch vaak heel klein worden gehouden...
Net als jij en ik ons zelf misschien onbewust klein hielden. Waarom? Wil jij niet klein zijn of blijven? Wil jij wel groeien? Groot zijn, grote dingen doen, het leven beleven? Ja? .....Dan zitten we in gedachtegoed misschien wel op één lijn en kunnen we elkaar helpen. Wellicht ben jij op zoek naar ons en wij op zoek naar jou.


Groeien waar je wilt groeien. 
Aangenamer Voordeel groeit en wil nog verder groeien. Aangenamer Voordeel is een jong bedrijf en volwaardig onderdeel van het conglomeraat Aangenamer. Het team van Aangenamer Voordeel bestaat uit 7 gedreven personen die het pad banen om betaalbare topkwaliteit in contact te brengen met klanten die bewust kiezen voor de combinatie van kwaliteit, prijs en algemeen nut. Aangenamer Voordeel is een baken van zekerheid voor zowel ondernemende mensen als voor haar klanten en opdrachtgevers en een verademing in een wereld vol oneerlijke competitie. Schreeuwen en gek doen laten we graag aan ons voorbij gaan. We staan voor wie we zijn en wat we bieden. Kwaliteit. 

Zakelijk succes en persoonlijke effectiviteit... We zoeken jou.
We komen graag in contact met mensen die ons gedachtegoed omarmen en willen kiezen voor verandering of in sommige gevallen zelfs voor transformatie. Aangenamer Voordeel is niet op zoek naar snelle verkopers doch naar gedegen adviseurs en adviseuses die het grote voordeel en het belang zien van en voor de klant en daarbij ook nog goed willen verdienen. Ben jij degene die wil leren, verinnerlijken en uitvoeren op steeds hoger niveau? Ben jij diegene die mensen uitsluitend eerlijk wil adviseren, de (je) wereld van aangenamer wil versterken en de klant behandelt zoals je zelf behandeld wilt worden? Wil jij zelfstandig, resultaat gericht, succesvol  en risicoloos ondernemen? Neem dan eens contact op via mail info@aangenamervoordeel.nl of telefonisch 036-5324222 of 0183-760090

Aangenamer Leven is een keuze.De keuze is aan jou. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten