Ambassadeurs & Vertegenwoordigers II (win-win)

Ambassadeur worden van Aangenamer Voordeel is meer en anders dan een zelfstandige baan. Het is een prachtige en krachtige levenswijze en vereist de juiste mentaliteit, inspanning en (extreem) hoog bewustzijn met daarbij behorend verantwoordelijkheidsgevoel.
Wie ben je en hoe weet je dat?
Ambassadeurs van Aangenamer Voordeel en de mensen die het gedachtegoed van 'De Wereld van Aangenamer' delen hebben een zeer eigen kijk op leven. Samen leven. Visie en hoger bewustzijn worden bij ons juist wel gewaardeerd en de voedingsbodem, aandacht en gereedschappen voor (zelf)ontwikkeling liggen voor het oprapen. Je moet wel bereid zijn om proactief aan te pakken. Proactief aanpakken van 'zakelijke' kennis en het eerlijk bekijken van de wereld om je heen en eerlijk bekijken van jezelf. Het verrijkt de geest veel meer als je open en eerlijk jezelf kan beoordelen dan als anderen dat doen. In een omgeving waar je elkaar kan vertrouwen werkt het ook veel nauwkeuriger. Mensen weten in hun hart veel beter dan rapportages kunnen weergeven. Dit soort inzicht is veel nauwkeuriger dan elke andere vorm van meten.

Bij een win-win verantwoordelijkheid evalueren mensen zichzelf en weten hoe dingen gaan. Traditionele beoordelingen of beoordelingsspelletjes zijn vaak overbodig en zeer vermoeiend. Een eerlijke beoordeling van jezelf. Hoe doe je dat, hoe leer je dat en wat is daar het onmetelijk groot voordeel van? Als Ambassadeur van Aangenamer Voordeel krijg je i.s.m. Aangenamer Academy alle gereedschappen en mogelijkheden om jezelf sterker en succesvoller te maken. Hoe?... Je leert het samen met ons en helemaal zelf via Aangenamer Academy. win-win in alle opzichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten