Aangenamer Voordeel Voor Ondernemers

HOE word je echt succesvoller, blijer, bewuster en rijker als ondernemer en ondernemend mens?

Door een kunstje te leren dat al duizenden keren wordt getoond? Of liever zelf zien en ervaren hoe...

praktijkervaringen direct werden omgezet in succes en door u direct kunnen worden omgezet in uw voordeel en meetbaar resultaat? Of wilt u een perfecte combinatie van dat alles?

Aangenamer Academy Voor Ondernemers en ondernemende mensen.
De bodem zelf gezien, de oplossing zelf ontdekt. Geen 'school'meesters zonder ervaring doch mensen die in de praktijk hebben ervaren HOE nu werkelijk gericht resultaat kan worden behaald. HOE nu werkelijk effectiever te werken. HOE nu werkelijk succesvoller, blijer, bewuster, rijker.... Aangenamer kan worden geleefd en gewerkt.

Sterker dan ijzersterk.
Cursussen, lezingen, workshops en andere 'leer en deel' momenten die de praktijkgoeroes van Aangenamer Academy hebben ontwikkeld en samen met u delen voldoen allemaal aan een extreem hoog bewustzijnsbesef en eigen ervaringsgehalte. Of het nu gaat om Zakelijk Succes, Persoonlijk Resultaat, Bewuster Leven, Een totale omschakeling in denken en doen..... De aangesloten Aangenamer Academy docenten hebben prachtiger en krachtige workshops voor u in huis.

Wie is Aangenamer...

Sterk Kwaliteitsmerk

Aangenamer is een overkoepelend merk en platform voor een veelheid aan coöperaties van ondernemers die in bepaalde branches actief zijn. Aangenamer biedt ondernemers haar sterke merk en ondersteunende diensten aan. Het bundelen van de kwaliteiten en diensten van deze ondernemers leidt daarbij tot een groot concurrentievoordeel. De flexibiliteit van de individu blijft behouden, terwijl de schaal van samenwerken ervoor zorgt dat het geheel het heel eenvoudig kan opnemen tegen grote en minder deskundige spelers in de markt.

Onderscheidend, van elkaar, voor elkaar
De geïnvesteerde tijd en energie in het vormgeven van Aangenamer als merk heeft geresulteerd dat Aangenamer een sterke positie heeft veroverd, veel slagkracht heeft en zéér aantrekkelijk is voor ondernemers om zich aan het merk te verbinden. Aangenamer is een conglomeraat dat niet door multinationals gerund worden maar door de ondernemers zelf. Alle aangesloten ondernemers zijn bewust dat de kracht en kwaliteit die Aangenamer uitstraalt en de extra kwaliteiten die aangenamer haar ondernemers biedt, een meer dan positieve uitwerking heeft op de ondernemer zelf als ook diens klanten.

Expliciet voor de Serieuze Ondernemer
Aangenamer staat garant voor het structureel ‘onder dompelen’ van ondernemers met haar merkwaarden en sterk onderscheidende kwaliteiten. Klanten en ondernemers van Aangenamer betitelen het gevoel dat ze bij Aangenamer krijgen ook als in eerste instantie als: - Vertrouwd. - Gemoedsrust. - Kwaliteit. Aangenamer is niet gericht op koopjes, wel op kwaliteit. Binnen de ontstane wildgroei in bedrijven en bedrijfjes is Aangenamer een baken in de markt. De rest mag gek doen, wij staan voor wie en wat we zijn.

Herkenbare Klasse

Aangenamer staat voor klasse, eerlijkheid en kwaliteit en drijfveer is eerder idealisme dan kapitalisme. De persoonlijke ervaringen van de oprichter (Arno van Veen) spelen in de visie en doelstelling van Aangenamer een belangrijke rol. Door ziekte en zakelijke ‘uitglijders’ met de neus op de feiten gedrukt begrijpt hij dat het van essentieel belang is je prettig te voelen in wat je doet, te gaan voor je passie en idealen en te ontdekken dat je vrijheid kan realiseren door bewust te zijn van de kracht van integer en gericht samenwerken. Grote machten en krachten op de markt verliezen grip en er is plaats voor samenwerkingen waarbij men van individu naar samen sterk gaat.

Winstgevend en Behulpzaam
We zitten midden in de nieuwe economie van de 21 eeuw en realiseren dat ondernemen een totaal andere betekenis heeft dan in het verleden. De snelheid van veranderingen en continue proces van bewustzijn en innovatief ondernemen is een must om bij en voor te blijven. Vertrouwen geven, verantwoording nemen, wijsheid en kracht creëren en continue de (leer)processen volgen is in het daarbij het credo.

Passie en Vakmanschap
Zelfstandigen worden door Aangenamer in staat gesteld te ondernemen met hun kernactiviteiten omdat Aangenamer ze een deel van hun takenpakket uit handen neemt en blijft stimuleren, motiveren ondersteunen. Aangenamer neemt de ondernemer de ballast uit handen en geeft de ruimte te focussen. Samen zijn we sterk. Marketing, publiciteit, adverteren; handelen onder de vlag van Aangenamer levert de ondernemer al heel veel voordelen op en de onderlinge steun en delen van kennis doet de rest. Ga ook ondernemen zoals ondernemen bedoeld is en geniet van alles wat ondernemen je brengt.

Maak jezelf rijker.
Maak de wereld rijker.
Kies voor Aangenamer Leven.

1 opmerking: